Senaste nytt | Webbshop/Tjänster | Flygande huset | Anita | Gustaf | Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss gärna!
Vi öppnar ateljen för besök vid överenskommelse.

Telefon

Anita: 070-673 03 76

Gustaf: 073-842 70 08

E-post:

flygandehuset@outlook.com

Besök och postadress

Flygande Huset HB
Klissvägen 19
853 57 Sundsvall


Konstrundan 2017

Konstrundan 2017

För 17:e året i rad så arrangerar Lions Club, Sundsvall, Konstrundan. Flygande Huset är såklart med på utflyktskartan också i år, så varmt välkommen till oss på årets Konstrunda, 20-21 maj, kl 11-16.

Det råder full aktivitet i både verkstad och ateljé här hos oss på Flygande Huset inför årets Konstrunda, för oss den 13:e i ordningen. Vi förbereder och laddar upp med ett brett konstsortiment för allas plånböcker.

Som vanligt på Klissvägen 19 hittar ni bland annat Anitas original och litografier, samt de klassiska trädgårdshästarna. Glaskonst utgör numera en stor del av produktsortimentet, som tex glastavlorna, Språnghästarna, Liten Skog och glasfrukterna för trädgården.

Nytt för i år är bland annat belysta glasskulpturer i serien "Nordiska landskap". Under vår resa på Nordkalotten hösten 2016 mognade ett sätt att uttycka sig mer tredimensionellt i konsten. Nu visar Anita för första gången resultaten av denna skapelseprocess. Gustaf säljer och signerar såklart sin senaste bok "Från stenyxa till hockeyklubba - Boken om Timrå" och Karins trädgårdskafét har öppet med kaffe och hembakat. I år vikarierar Linda som kaféansvarig.

PS.. Kika i vårt produktgalleri till vänster här på sidan inför ert besök på Flygande Huset... DS

Författare Gustaf Forssell med autografpennan i högsta hugg.

 

© 2024 - Flygande Huset